TURISTIKA

Harmonická túrička

Poznávacia túrička v najpopulárnejšom rekreačnom stredisku bývalej rakúsko-uhorskej monarchie v Harmónii. Nechajte sa unášať harmonickým prostredím, príbehami harmonických víl, objavte skrytú štôlňu a kochajte sa výhľadom zo slovanského hradiska Zámčisko.

Slovanská mytologická túrička, Modra Tours
Slovanská mytologická túrička, Modra Tours

Slovanská mytologická túrička

Povznášajúca prechádzka tajomným lesom Malých Karpát vás prevedie panteónom slovanských bohov, krásnymi zákutiami málo navštevovaných lokalít, bzučiach potôčkov, majestátnych bukov a mytologických príbehov.

Červenokamenská túrička

Zaujímavá turistika s výkladom v okolí panstva Červený kameň a Častianskej doliny. Objavíme staré bane, židovský cintorín a niekoľko kaplniek.

Svätojurská túrička

Táto komentovaná potulka spája tri zaujímavé miesta. Vinohradnícky skanzen so svätojurskou vyhliadkou, hrad Biely Kameň a slovanské hradisko nad Neštichom. 

Zbojnícka túrička

Prírodovedná túrička tajomným zbojníckym lesom. Zažijete rozpravu o priezračnom horskom potoku, majestátnych bukoch a kamenných obroch. Objavíme tisícročný magický predel medzi dobrom a zlom a nebudú chýbať ani zbojníci.

Po stopách horských ľudí

Máte radi prírodu, čerstvý vzduch a poznávanie? Poďte s nami na vychádzku po stopách nemecky hovoriacich drevorubačov nazývaných Huncokárov, ktorí k nám prišli za čias Márie Terézie.